KDNBO

Al meer dan 50 jaar zorgen wij enerzijds voor een professionele duikopleiding en anderzijds voor de nodige ontspanning om de dagelijkse drukte achter ons te laten.
Zo organiseren we verschillende duikuitstappen, feestjes, reizen en zoveel meer.
Je kan ons steeds vinden in ons clubhuis op woensdagavond vanaf 21h voor een gezellige babbel, een drankje en een hapje in onze
eigen gezellige bar met democratische prijzen!

Duikschool en Club
Image

De duiksport is voor iedereen, jong en oud! Al onze lesgevers hebben jarenlange ervaring en hebben doorheen hun duik carrière al het één en het ander gezien.
Deze passie proberen ze zo professioneel mogelijk over te brengen aan jou, zodat ook jij ten volle kan genieten van het onderwarterleven.

Tijdens je opleiding krijg je zowel een theoretische kader als een opleiding in het zwembad. Eenmaal je de basishandelingen onder de knie hebt en wanneer
je er klaar voor bent, begeleiden we je bij je eerste stappen in open water. Je leest het goed, dit allemaal op JOUW tempo!

Clubhuis & Zwembad

Wij zijn de fiere bezitters van een eigen clubhuis. Dit is gelegen aan de Polderstraat, Schietbaanstraat in Bredene (Spuikom) en is iedere woensdag geopend vanaf 21.00 uur.
Wij bezitten een ruime bar, een aparte vergaderzaal, een leslokaal en een
"materiaal kot". Verder hebben we een ruime parking.
Voor onze zwembadtrainingen maken we gebruik van het zwembad "Ter Polder",
Spuikomlaan 21 in Bredene. De wekelijkse training gaat door iedere woensdagavond van 20 tot 22 uur.

All pictures © KDNBO - Maatschappelijke Zetel: Blauwvoetlaan 13 - 8450 Bredene - België ON 0408.461.951  IBAN BE40 4736 1777 4163